ShippingWatch

Tidligere Maersk-chef bliver ny finansdirektør i Falck Safety Services

Falck Safety Services har ansat en ny finansdirektør, som har erfaring fra både Maersk Line og Clipper. Det er anden gang, at det kapitalfondsejede selskab henter en tidligere Maersk-chef ind i ledelsen.

Foto: Falck Safety Services

Falck Safety Services henter endnu en tidligere Maersk-mand ind i ledelsen.

Selskabet, som leverer sikkerhedstræning til olieindustrien, oplyser, at det har ansat Søren Strøm som ny finansdirektør. Han har en fortid som CFO i de danske rederier Maersk Line og Clipper.

Før det har han været i revisionshuset EY, og senest var han midlertidig finansdirektør i it-selskabet SimCorp.

Det er anden gang, at Falck Safety Services ansætter en forhenværende Maersk-leder. Kort efter at kapitalfonden Polaris købte selskabet fri af Falck-gruppen, blev den tidligere chef for Maersk Oil, Jakob Thomasen, udpeget som bestyrelsesformand.

Søren har en stor finansiel og ledelsesmæssig erfaring, som kan hjælpe os med at sætte fart under transformationen og væksten i vores selskab

Torben Harring, CEO, Falck Safety Services

I sit nye job som CFO for Falck Safety Services kommer Søren Strøm til at arbejde under CEO Torben Harring.

"Jeg er glad for, at vi har kunnet ansætte Søren Strøm. Søren har en stor finansiel og ledelsesmæssig erfaring, som kan hjælpe os med at sætte fart under transformationen og væksten i vores selskab," udtaler topchefen i en meddelelse.

Falck Safety Services blev opkøbt af Polaris i august 2018. Det er nu planen at gøre selskabet klar til at udnytte, at olieselskaberne så småt bruger flere penge, mens der også kan komme på tale at satse mere på sikkerhedstræning af ansatte i offshore-vind.

Kapitalfond vil sende Falck Safety Services på opkøbstogt

Tidligere Maersk-chef ny formand i Falck Safety Services 

Mere fra ShippingWatch

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs