ShippingWatch

Aker Solutions varsler afskedigelser i Norge

Aker Solutions har ifølge Bergens Tidende og E24 varslet sine ansatte om mulige afskedigelser ved et subsea-anlæg i Norge.

Foto: Hjalmar Otto Fjøsne/Aker Solutions

Et stadigt svært marked for subsea-opgaver får Aker Solutions til at varsle om mulige afskedigelser på subsea service-anlægget  i Ågotnes uden for Bergen i Norge.

I alt 150 ansatte har fået et varsel om fritstillelse, skriver E24 og Bergens Tidende.

Ifølge Aker Solutions pressekontakt Stina Kildedal-Johannesson er det ansatte inden for offshore, værksted og kontor, som er blevet meddelt, at de kan blive opsagt.

"Aker Solutions har i dag (onsdag, red.) informeret ansatte ved subsea services-virksomheden i Ågotnes om et behov for opsigelser på grund af en fortsat udfordrende markedssituation," skriver pressetalsmanden i en mail til Bergens Tidende.

I alt 423 personer arbejder i dag hos subsea-virksomheden, skriver E24. Inden olieprisens kollaps i 2014 lød antallet på 950 ansatte ifølge mediet.

Aker Solutions vinder kinesisk kabelkontrakt

Aker Solutions og Kvaerner får forlænget Sverdrup-kontrakt

Aker Solutions må fyre hundredevis af ansatte 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs