ShippingWatch

Olieindustrien tænker mere kortsigtet

Ingen industri har historisk tænkt så langsigtet som olie- og gasindustrien, men oliepriskrigen har resulteret i et paradigmeskifte: Investorerne tør kun tænke få år frem.

Koncernchef i BP, Bob Dudley.

Tallene er svimlende: I 2025 vil verden dagligt bruge 104,1 mio. tdr. råolie eller nok til at fylde 53 supertankere – hver eneste dag.

Det svarer til 11,5 mio. liter i minuttet eller sagt på en anden måde: For hver 60 sekunder vil verden bruge, hvad der svarer til indholdet af fem olympiske svømmebassiner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs