ShippingWatch

Odfjell Drilling skal bore brønde for Statoil

Rigselskabet Odfjell Drilling har indgået en ny aftale med Statoil, som omfatter boringer af seks brønde.

Statoil har indgået en intentionsaftale med en af sine foretrukne leverandører Odfjell Drilling om boring af seks brønde på norsk sokkel.

Det oplyser rigselskabet, der blandt sine opgaver for Statoil har været involveret i det store Johan Sverdrup-felt. Kontrakten har en estimeret værdi af 160 mio. dollars, og arbejdet med at bore de seks brønde ventes at vare halvandet år fra starten af 2019.

Aftalen, som omfatter riggen Deepsea Atlantic, indeholder en option på fortsatte operationer for Statoil. En forlængelse, som vil være baseret på priserne i markedet på det tidspunkt.

Statoil vil tage større risiko i Norge i jagten på nye oliefund

Statoil uddeler drilling-kontrakter for milliarder

Forsiden lige nu

MSC følger trop med nyt bunkertillæg

Fra årsskiftet indfører containerrederiet MSC ligesom Maersk et nyt gebyr til kunderne, som skal tage højde for de stigende omkostninger til brændstof som følge af de kommende svovlkrav fra 2020.

Ungt dansk heavylift selskab har firedoblet resultatet

På under fem år er Ocean7, der opererer i projektlastmarkedet, vokset betydeligt. Både i antallet af ansatte og på bundlinjen. Næste skridt er flere skibe og kontorer, siger direktør Stefan Nordby Petersen til ShippingWatch.

Bomin lukker to ud af fire kontorer

Bunkerleverandøren lukker ned i to af verdens største bunkerhavne for at fokusere på sine kontorer i Houston og Hamborg. Det sker for at blive klar til ændringerne af bunkermarkedet i 2020, lyder det fra selskabet.

Danaos befinder sig i et "skeptisk marked"

Den store græske ejer af containertonnage, Danaos, fastholdt omsætningen i første halvår, efter en stor restrukturering af gælden i selskabet er faldet på plads. Risici er nu handelssanktioner og lave charterrater, lyder det fra CEO John Coustas.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere