ShippingWatch

Seadrill opnår fuld støtte fra kreditorer til redningsplan

John Fredriksens rigselskab Seadrill, der er under konkursbeskyttelse, har opnået fuld støtte fra sine kreditorer til den redningsplan, selskabet har arbejdet på i månedsvis. Det oplyser selskabet i en børsmeddelelse mandag morgen.

Foto: Photo: Seadrill

Kreditorerne i kriseramte Seadrill har vist fuld opbakning til den redningsplan, selskabet har fremlagt, og som kreditorerne har skullet stemme om i en ny afstemning.

"Den næsten enstemmige støtte fra afgivelsen af stemmerne afspejler den overvældende støtte til selskabets plan og indsats for en reorganisering," skriver Seadrill i en børsmeddelelse mandag morgen.

Seadrill lander plan med kreditorer 

Ud af 530 stemmesedler, som var uddelt til kreditorerne, så gav 529 positivt tilsagn til redningsplanen. Det svarer til 99,8 pct. opbakning, skriver Seadrill.

Redningsplanen for Seadrill har flere elementer, men det mest afgørende er, at planen sikrer en tilførsel på 1,08 mia. dollars i ny egenkapital til rigselskabet.

Seadrill indgav ansøgning om konkursbeskyttelse under den amerikanske konkursbeskyttelseslovgivning Chapter 11 sidste år i september. Siden da har selskabet arbejdet frem mod en redningsplan.

Medie: John Fredriksen vil købe Seadrills annullerede skibe 

Amerikansk offshorerederi søger konkursbeskyttelse 

Avis: Seadrill har fået private lån af John Fredriksen 

Mere fra ShippingWatch

ECSA kræver flere tiltag til bekæmpelse af pirater i Guineabugten

Den danske fregat Esbern Snares ildkamp mod formodede pirater i Guineabugten kalder på yderligere fokus på sikkerheden i området, mener ECSA. Ifølge den danske forsvarsminister, Trine Bramsen, kom det som en overraskelse, at formodede pirater ville gå til angreb på krigsskibet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs