ShippingWatch

Bedre rammevilkår for det Blå Danmark

Thomas S. Knudsen, formand for Danske Maritime og direktør for MAN Diesel & Turbo, Danmark, efterlyser i en kronik bedre rammevilkår for maritime leverandører.

I 2012 blev Det Blå Danmark udpeget som et af otte danske vækstområder, og der blev nedsat et vækstteam for området. Jeg havde fornøjelsen af at være en del af teamet, hvor jeg sammen med andre repræsentanter fra branchen udarbejdede anbefalinger til at sikre Det Blå Danmarks vækst. Arbejdet i teamet var spændende og værdifuldt, og alle deltog med stort og oprigtigt engagement.

I oktober 2012 afleverede vækstteamet sine anbefalinger til regeringen, som på den baggrund offentliggjorde en vækstplan for Det Blå Danmark i december 2012. Vækstplanen indeholder mange positive elementer, hvoraf flere – med involvering af hele branchen – er igangsat eller på trapperne. Det drejer sig bl.a. om tiltag vedrørende maritime kompetencer, grøn teknologi, markedsføring m.m.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs