ShippingWatch

CMP sikrer ny RoRo-kunde

Copenhagen Malmö Port har indgået en aftale med SCA Logistics, der gør Malmø til nyt knudepunkt for selskabet, der vil anløbe CMP en gang om ugen med RoRo-skibe.

CMP har nappet en ny kunde til sig med SCA Logistics, der med en ny aftale gør Malmø til et knudepunkt for hygiejne- og skovbrugsindustriens transportnetværk, oplyser de to partnere i en meddelelse. En gang om uge vil RoRo-skibene fra SCA Logistics anløbe CMP, hvor godset skal lastes om og sendes videre til kunder i regionen.

"Vi er glade for samarbejdet med SCA Logistics, som på fremragende vis tilpasser virksomhedens produkter og flowet af gods efter forudsætningerne på markedet. Det er til gavn for vores virksomhed, som ligger midt i Øresundsregionen. På næste trin ser vi frem til at kunne øge volumenerne i samarbejde med denne store og velrenommerede kunde," siger Ann-Charlotte Halldén Åkeson, Key Account Manager hos CMP, i meddelelsen.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 40 dage

SCA Logistics arbejder med sø- og landtransport i Europa og til andre markeder verden over. I dag har selskabet et netværk af terminaler, som er strategisk placeret rundt om i Europa, og som Malmø nu bliver en del af. SCA Logistics er en del af SCA's forretningsenhed Forest Products, der blandt andet producerer papir til emballage og tryk.

"En af CMP's styrker er nærheden til Danmark og den øvrige Øresundsregion. Den strategiske placering er også en af grundene til, at vi nu tilføjer Malmø som en del af vores transportnet," siger Magnus Svensson, adm. direktør i SCA Logistics.

Københavns krydstogtsæson starter allerede i dag

Københavns containerterminal rykker ud af byen

Vækst i RoRo trækker CMPs omsætning op

Forsiden lige nu

Maersk går med som investor i ny digital handelsplatform

Maersk Line har investeret i den digtale platform NYSHEX for containerrederier, hvor en række konkurrenter i forvejen er investorer. "Endnu et eksempel på vores bestræbelse på at være en nøglespiller i industrien digitale transformation," lyder det fra Maersk Line.

Bunker Holding køber hollandsk leverandør

Bunker Holding har gennem sit joint venture Kaeline Group købt den hollandske bunkerleverandør SBI. Selskaberne ønsker ikke at sætte pris på opkøbet, hvor forhandlingerne gik i gang for omkring et halvt år siden.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere