ShippingWatch

Maersk klar på flere russiske investeringer

Maersk er klar til flere investeringer i Rusland, hvis de rette muligheder viser sig, som opfølgning på APM Terminals opkøb. Det skriver Hong Kong Shipping Gazette.

Foto: Mikhail Metzel

Maersk holder øje med vækstudsigterne i Rusland og er indstillet på flere investeringer. Den melding kommer fra CEO Nils Smedegaard, skriver Hong Kong Shipping Gazette.

Maersks russiske ambitioner går gennem Kreml 

"Vi vil være glade, hvis der dukker muligheder op, som vil øge vores investeringer," siger Nils Smedegaard i forbindelse med Skt. Petersborg Economic Forum. Han tilføjer:

"Uanset det faktum, at markedet er kølet af, er vi fortsat overbeviste om, at Rusland er en vækstøkonomi, og at væksten i middelklassen vil danne basis for en fortsat vækst."

Russisk kæmpehavn til salg 

Maersk er tilstede i Rusland gennem opkøbet af en andel i den russiske havneoperatør Global Ports, som ikke har klaret sig overvældende godt siden opkøbet. Men det bekymrer ikke Nils Smedegaard.

""Det går efter planen. Det er for tidligt at give et realistisk bud på det første år, men vi har et godt samarbejde med vores partner her," siger han ifølge Hong Kong Shipping Gazette.

Drewry: Frygt for russisk dominans på terminaler 

Global Ports bekræfter forhandlinger med konkurrent 

Kim Fejfer: Global Ports investeringen vil vise sit værd 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs