ShippingWatch

Sandy lammer stadig havnene i New York og New Jersey

Orkanen Sandy kan tydeligt mærkes i havnene i New York og New Jersey fredag eftermiddag. Maersk Line regner tidligst med at åbne mandag i Newark ifølge Lloyd's List.

Fredag eftermiddag er havnene i New York og New Jersey fortsat hårdt ramt af virkningerne af orkanen Sandy, skriver Lloyd's List. Havnefaciliteterne har været lukket siden midnat den 28. oktober, og ifølge havnemyndighederne er kanaler stadig lukket, veje dækket af skrald og vejsignaler fungerer ikke.

"Medarbejdere fra havnemyndighederne arbejder på at rydde vejene og er i kontakt med containerterminalernes operatører og større lejere for at koordinere oprydningen og genetableringen af servicen," hedder det fra havnemyndighederne.

I en meddelelse til kunderne skriver havnens største containerterminaloperatør, Maher Terminals, at "store ødelæggelser og oversvømmelser har ramt hele havnen."

Maersk Line har ifølge Lloyd's List oplyst, at der ikke er sket ændringer siden torsdag, men at rederiet tidligst regner med at kunne åbne Port Elizabeth terminalen i Newark mandag.

Sandy lukker Maersk-kontorer og terminaler i det nordøstlige USA 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs