ShippingWatch

Sandy lukker Maersk-kontorer og terminaler i det nordøstlige USA

Orkanen Sandy fik mandag aften dansk tid Maersk Line North America til at lukke for alle kontorer og terminaler i det nordøstlige USA.

Foto: NOAA Clouds

For at beskytte de ansatte og hjælpe kunderne så godt som muligt tog Maersk Line North America mandag konsekvensen af, at orkanen Sandy var på vej til den amerikanske østkyst ved at lukke alle sine kontorer og terminaler i det nordøstlige USA. Kontorer og terminaler vil forblive lukket, indtil andet er meddelt.

Det meddelte rederiet sent mandag. Maersk Line har en forretningsplan, som skal sikre, at det fortsat kan levere en god service og et højt informationsniveau over for kunderne, mens stormen passerer.

RITZAU FINANS

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs