ShippingWatch

Dalende aktivitet i Dover havn

Den britiske RoRo-havn Dover oplever et fald i aktiviteten i havnen, skriver Lloyd's List. Havnen servicerer blandt andet DFDS, der har haft opstartsvanskeligheder på sin rute mellem Dover og Calais.

Foto: DFDS

Niveauet for fragt- og passagertrafik daler i RoRo-havnen i Dover. Ifølge Lloyd's List oplevede havnen et fald i lastbiltransport til og fra havnen i første halvår på 7,6 pct. i forhold til året før. Det svarer til 965.000 enheder. Tilsvarende faldt passergerantallet i havnen i årets første seks måneder til lige over 5,4 mio., hvilket svarer til et fald på 5 pct. i forhold til året før.

En statistisk opgørelse for andet kvartal af havnen, der i øjeblikket er offentlig, men som næste år har planer om en privatisering, viser et fald i lastbiltrafikken i andet kvartal af 2012 til 478.000 enhed og passagerantallet faldt med 6,2 pct. til 3,4 mio. i forhold til andet kvartal 2011.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs