ShippingWatch

Yderligere forsinkelser til APMT i Indien?

Indiens største havn JNPT, der ligger nær Mumbai, kan muligvis se frem mod yderligere forsinkelser i forbindelse med udvidelsen af havnen med en fjerde terminal, efter at de to havneoperatører, der skulle have stået for opførelsen, har stoppet deres samarbejde, skriver Port Technology.

PM Terminals ejer 74 pct. af terminalen Gateway to India, der ligger i JNPT og som i kalenderåret 2011 håndterede 1,85 mio. teu, hvilket er cirka 43 pct. af havnens totale mængde.

Det var Singapore-baseret PSA International og indiske ABG Group, der skulle stå for den nye terminal, som ventes at øge havnens kapacitet med 4,8 mio. teu, hvilket vil være omtrent en fordobling, men de to selskaber har brudt deres samarbejde og nu ventes det, at PSA International alene vil opbygge terminalen såfremt de indiske myndigheder godkender dette.

Port Technology meddeler, at der er indtil videre ikke er kommet nogen officielle meldinger fra de to selskaber.

AKTIEFOKUS

Indien ikke med på APM Terminals' Top 20

APM Terminals tror på 25 års vækstscenarium 

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende faciliteter til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs