ShippingWatch

Europæisk terminalselskab får lille fremgang i containermængder

Containermængderne gik en anelse frem i 2018 for Hamburger Hafen und Logistik AG, der driver terminaler i Hamborg, Ukraine og Estland.

Foto: Michael Lindner/Port of Hamburg Marketing

Terminalselskabet Hamburger Hafen und Logistik AG (HHLA), der blandt andet står for størstedelen af containertransporten i Hamborg Havn, oplevede svagt stigende mængder i 2018.

Her håndterede HHLA i alt 7,3 mio. teu, fremgår det af ureviderede tal, som selskabet har lagt på bordet. Der er tale om en lille stigning i forhold til 2017, hvor containermængderne i havnen lød på 7,2 mio. teu.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs