ShippingWatch

Tysk nøglehavn øger fragtmængderne

Hamburger Hafen und Logistik AG, der står for størstedelen af transporten i Hamborg Havn,  øger de håndterede containermængder med tæt på 11 pct. i årets første ni måneder, og driften viser også fremgang ifølge regnskabet.

Foto: Michael Lindner/Port of Hamburg Marketing

Hamburger Hafen und Logistik AG (HHLA) øger indtægterne i 2017, og ifølge formand Angela Titzrath vil selskabet nå forventningerne i år.

Det fremgår af en meddelelse fra havne-gruppen, som i årets første ni måneder har øget containergennemstrømningen med 10,8 pct. Mens omsætningen steg med 8,3 pct. til 942,8 mio. euro, så blev det på driften (ebitda) til en vækst på 12,3 pct. til 245,3 mio. euro.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs