ShippingWatch

Her er de nye anbefalinger fra OECD til fremtidens havne

Større skibe og mere last er blandt de udfordringer, der kan lægge pres på havnene i fremtiden. Derfor kommer OECD's internationale transportforum med fire strategiske anbefalinger til fremtidens containerhavne.

Foto: Port of Rotterdam

De havne, der bedst tilpasser sig udviklingen, er også dem, der i fremtiden bliver mest konkurrencedygtige. Det lyder oplagt, men ofte har havneplanlæggerne og de politikere, der sidder med beslutningerne, ikke tilstrækkelig blik for, hvordan afskibernes behov med tiden vil ændre sig.

Sådan lyder det i en ny rapport fra det internationale transportforum OECD, der giver sine fire strategiske anbefalinger til containerhavne fremover.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs