ShippingWatch

Kuehne+Nagel analytikere ser tydeligt tegn på vækstopbremsning

Toppede den globale vækst i sommeren 2018 og nærmere bestemt juli måned? Analytikere i Kuehne+Nagel-selskab peger i alt fald på et "fuldstændigt ændret billede fra juli til august." En tendens, der måske kan markere et skifte efter lang tids uafbrudt optur.

Nogle økonomer har peget på det et stykke tid. Nemlig at den pæne vækst i den globale økomi var ved at toppe, og at de 3,8 pct., som har været normen i år, måske var ved at ebbe ud.

Men så er det som om, der alligevel har været andre og store institutioner som IMF, der har holdt fast i, at den stærke vækstrate villle holde helt ind i 2019 og tilgodese verdenshandlen længere tid endnu.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs