ShippingWatch

MSC ansætter ny chef til havneselskab

MSC har fundet en ny topchef til havneselskabet Terminal Investment Limited. Den nuværende CEO trækker sig tilbage til marts og bliver erstattet af en mand med stor erfaring på området.

Foto: Aarhus Havn

Verdens næststørste containerrederi, MSC, har fundet en ny topchef til sit havneselskab Terminal Investment Limited (TIL).

Koncernen skriver i en meddelelse, at Ammar Kanaan skal være CEO i TIL fra 9. april, 2018. Her erstatter han Vikram Sharma, som træder tilbage fra stillingen ved udgangen af marts.

Ammar Kanaan er stifter og formand for terminaloperatøren International Port Management. Han har desuden været konsulent på udviklingen MSC og CSAV's udvikling af en terminal i King Abdullah Port i Saudi-Arabien.

I sit nye job får han ansvaret for at drive 34 terminaler i 22 lande, fremgår det af TIL's website.

"Udnævnelsen af Ammar Kanaan styrker vores investeringerne i haveterminaler yderligere. Jeg vil gerne takke Vikram Sharma for hans engagement, hårde arbejde og dedikation. Han har været afgørende for at sikre TiL's vækst over årene," udtaler CEO i MSC Group, Diego Aponte.

APM Terminals lider nyt nederlag i retssag om Guatemalas storhavn

Terminalselskaber retter blikket mod Brasilien

Forsiden lige nu

Outsideren Zim fik større underskud i første kvartal

Containerrederiet Zim, der som et af de få er uden for en alliance, fik et større minus i første kvartal i år end året før. Tre ting får skylden fra ledelsens side, der ellers er optimistisk på grund af større fragtmængder.

MSC får overraskende godt resultat i Nordeuropa

MSC Scandinavia, der dækker vigtige områder som Rusland, Skandinavien og Østeuropa, har fremlagt et overraskende godt resultat i 2017. Selskabet er det eneste hos Maersk Lines alliancepartner, MSC, der offentliggør regnskaber.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere