ShippingWatch

MSC ansætter ny chef til havneselskab

MSC har fundet en ny topchef til havneselskabet Terminal Investment Limited. Den nuværende CEO trækker sig tilbage til marts og bliver erstattet af en mand med stor erfaring på området.

Foto: Aarhus Havn

Verdens næststørste containerrederi, MSC, har fundet en ny topchef til sit havneselskab Terminal Investment Limited (TIL).

Koncernen skriver i en meddelelse, at Ammar Kanaan skal være CEO i TIL fra 9. april, 2018. Her erstatter han Vikram Sharma, som træder tilbage fra stillingen ved udgangen af marts.

Ammar Kanaan er stifter og formand for terminaloperatøren International Port Management. Han har desuden været konsulent på udviklingen MSC og CSAV's udvikling af en terminal i King Abdullah Port i Saudi-Arabien.

I sit nye job får han ansvaret for at drive 34 terminaler i 22 lande, fremgår det af TIL's website.

"Udnævnelsen af Ammar Kanaan styrker vores investeringerne i haveterminaler yderligere. Jeg vil gerne takke Vikram Sharma for hans engagement, hårde arbejde og dedikation. Han har været afgørende for at sikre TiL's vækst over årene," udtaler CEO i MSC Group, Diego Aponte.

APM Terminals lider nyt nederlag i retssag om Guatemalas storhavn

Terminalselskaber retter blikket mod Brasilien

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere