ShippingWatch

Roro-trafikken i Gøteborg lander i femårs-rekord

Væksten i Europa kan aflæses i omsætningen for roro-trafik i Skandinaviens største havn, Gøteborg Havn. De første 11 måneder er rykket så meget, at 2017 bliver femårs-rekord.

Foto: PR-foto/DFDS

Væksten i omsætningen af roro-fragt i Gøteborg Havn er steget så kraftigt i år, at det allerede efter de første 11 måneder stod klart, at 2017 bliver det bedste år i en periode på fem år.

Af det seneste nyhedsbrev fra Gøteborg Havn fremgår det, at omsætningen i de første 11 måneder var på 543.000 roro-enheder (trucks eller containere), og dermed allerede højere end de 535.000 for hele 2016.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs