ShippingWatch

DFDS køber hollandsk logistikvirksomhed

Rederiet DFDS har købt 100 pct. af aktierne i hollandske Alphatrans. Det sker for at udvide selskabets europæiske logistik-service.

DFDS har købt 100 pct. af aktierne i hollandske Alphatrans. Det sker for at udvide selskabets europæiske logistik-service.

Det oplyser DFDS i en meddelelse til fondsbørsen.

"Alphatrans er et stærkt match, der udvider omfanget af vores kundeløsninger i henhold til DFDS' strategi om at vokse netværket gennem egen vækst og virksomhedskøb," siger Eddie Green, vicedirektør og leder af DFDS' logistikdivision i meddelelsen.

Alphatrans har kontorer i Holland, Belgien, Tyskland, Storbritannien, Irland og Portugal, og opkøbet udvider DFDS' aktiviteter mellem Kontinentaleuropa og Storbritannien. Derudover tilføjes Portugal til netværket, hvilket giver adgang til nye kunder.

Købet er betinget af en godkendelse af de tyske konkurrencemyndigheder og forventes afsluttet inden årets udgang, hvorefter Alphatrans vil blive konsolideret i DFDS.

Smedegaard satser på at lande to opkøb i år

Alphatrans har hovedkvarter i Rotterdam og har en flåde på 720 åbne trailere og 125 trucks, hvilket gør det til en af de største åbne trailer-operatører. Selskabet beskæftiger 197 medarbejdere og har en årlig omsætning på 45 mio. euro, eller 330 mio. kr.

DFDS løfter resultat før skat til 495 mio kroner

DFDS om scrubbere: Man skal passe på med at give andre råd

DFDS omrokerer i tabsgivende irsk afdeling

Forsiden lige nu

Nu svarer Skat på kritik i omdiskuteret retssag

En ny dom i Østre Landsret mod fem Clipper-ejede rederiselskaber gav Skat medhold i principiel sag om tonnageskat. "Forvaltningen af den gunstige skatteordning er uændret," forklarer Skat om sagerne over for ShippingWatch efter kritik af Skats fremgangsmåde.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere