ShippingWatch

Konflikt skaber værste resultat nogensinde for container i Gøteborg Havn

Selvom der hverken har været strejke eller blokader i Gøteborg Havn i tredje kvartal, har den langvarige konflikt mellem APM Terminals og havnearbejderne ført til et gedigent fald i containermængderne. Det er det værste tredje kvartal nogensinde.

CEO Magnus Kårestedt, Gøteborg Havn | Foto: Port of Gothenburg

Konflikten mellem havnearbejderne og APM Terminals i Gøteborg har ikke været i udbrud i tredje kvartal. Men eftervirkningerne af blandt andet sommerens fyringsrunde og flere blokader i foråret er til at mærke på regnskabet for kvartalet.

Tredje kvartal var det værste kvartal nogensinde i Gøteborg Havn målt på containermængderne, der faldt med 28 pct. i forhold til året før og betød, at havnen håndterede 149.000 teu.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs