ShippingWatch

Lederne Søfarts fremtid er på spil i afgørende afstemning blandt medlemmerne

Fremtiden for Lederne Søfart er i spil i disse uger, hvor urafstemning udstikker kursen fremover. Samtidig har fagforeningen skiftet ud på topposter. Ny formand giver over for ShippingWatch sit bud på den fremtidige retning.

Jens M. Sørensen tog i april over som ny formand for Lederne Søfart på et tidspunkt, hvor fagforeningens fremtidige tilhørsforhold er til afstemning blandt medlemmerne. | Foto: ShippingWatch / Kim Wiesener

I disse uger beslutter medlemmerne af Lederne Søfart, om deres fagforening skal forblive en del af Ledernes Hovedorganisation (LHO) – eller gå sine egne veje.

De næsten 2.400 aktive medlemmer af fagforeningen for ledere og specialister i den maritime sektor afgør ved en urafstemning Lederne Søfarts fremtidige tilhørsforhold. Valget står mellem et ja eller nej til at melde sig ud af LHO, som fagforeningen sluttede sig til i 2018.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

ECSA's nye generalsekretær balancerer på en knivsæg

ECSA’s nyudnævnte generalsekretær, Sotiris Raptis, har overtaget en organisation beskyldt af sine egne medlemmer for at være usynlig. I et interview med ShippingWatch fortæller Raptis, hvordan han vil ændre det billede.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs