ShippingWatch

Cargill og Klaveness betragter Sea Cargo som en succes trods manglende tilslutning

Selskaber som Ørsted har trukket sig, og målet om at få 30 selskaber ombord i 2021 lykkedes ikke for klimainitiativet Sea Cargo Charter, der tæller navne som Norden, Cargill og Klaveness som medlemmer. Spørger man parterne bag, har det første år i luften alligevel været en succes.

"Vi er overbeviste om, at vi er på rette vej til at skabe en bedre og grønnere fremtid for shippingindustrien," siger Cargill Ocean Transportations øverste chef Jan Dieleman om det første år for klimainitiativet Sea Cargo Charter. | Foto: Cargill

Efter det første hele år i luften må klimainitiativet Sea Cargo Charter erkende, at det ikke lykkedes at nå det antal medlemmer, man i første omgang sigtede efter.

Målet var oprindeligt at nå 30 underskrivere inden udgangen af 2021, men den milepæl passerede klimaainitiativet akkurat ikke. Ifølge Sea Cargo Charter er initiativet gået ind i det nye år med 28 medlemmer. Og undervejs har selskaber som Ørsted trukket sig fra initiativet, som ShippingWatch tidligere har beskrevet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Lavere spotrater afspejles på BW LPG's bundlinje

BW LPG’s nettoindkomst fra spotsejladser gik ned med 16 pct. i første kvartal i forhold til sidste år. Selskabet lander dog et overskud og udbetaler udbytte til aktionærerne, viser kvartalsrapporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs