ShippingWatch

Fyringen af Martin Dorsman har efterladt europæiske rederier i et tomrum

Der var tale om en fyring, der blev eksekveret øjeblikkeligt, da generalsekretæren for de europæiske rederier (ECSA), Martin Dorsman for få uger siden trådte tilbage. Pladsen står stadig tom, men især ét navn nævnes som en kandidat til posten ifølge ShippingWatchs kilder.

ShippingWatch har forholdt Martin Dorsman oplysningerne, men han ønsker ikke at kommentere forløbet offentligt. | Foto: PR / KVNR

Det var længere tids utilfredshed blandt de europæiske rederiforeninger, der i sidste ende førte til en øjeblikkelig afskedigelse af Martin Dorsman, der indtil starten af oktober var generalsekretær for ECSA.

Organisationen, der med hovedsæde i Bruxelles repræsenterer de europæiske rederier, er rederiernes stemme i de vigtigste spørgsmål på den politiske agenda, ikke mindst de dagsordensættende emner som regulering og klima.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs