ShippingWatch

LNG-organisation hilser erhvervs-alliance for grøn shipping velkommen

Fossil LNG passer som hånd i handske i en række globale virksomheders målsætning om at transportere deres varer med grøn skibsfart i 2040. LNG er et oplagt overgangsbrændsel for shipping, mener organisationen Sea-LNG i en kommentar til ShippingWatch.

Foto: Axel Heimken/AP/Ritzau Scanpix

Flydende naturgas (LNG) kan spille en nøglerolle for en række globale virksomheders mål om at sende deres varer med fragtskibe drevet af grønne brændstoffer i 2040.

Det mener interesseorganisationen Sea-LNG, som repræsenterer LNG-sektoren, i en kommentar til allieancen Cargo Owners for Zero Emission Vessels (coZEV), der tæller ni multinationale virksomheder - Amazon, Ikea, Unilever, Inditex, Michelin, Tchibo, Patagonia, Brooks Running og FrogBikes, og som er gået sammen om at kræve grøn shipping i 2040.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Noreco skifter CEO: "Vi har underpræsteret væsentligt"

Det norske olieselskab har hverken leveret tilfredsstillende i forhold til sin omstillingsstrategi eller investorerne, lyder det fra bestyrelsesformand Riulf Rustad. Det sker i forbindelse med, at selskabets topchef, David B. Cook, mandag er trådt tilbage.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs