ShippingWatch

Danmark sender krigsskib til Guineabugten

Danmark og forsvarsminister Trine Bramsen (S) har besluttet at sende en fregat til Guineabugten for at bekæmpe pirateri i det hårdt plagede område, hvor tre danske handelsskibe er angrebet de seneste måneder. Regeringen og Danske Rederier håber, at andre lande følger trop.

"I Guineabugten sejler 30-40 dansk opererede skibe dagligt. Desværre er sikkerheden truet i regionen. Derfor ønsker regeringen at sende en fregat til området," siger Trine Bramsen. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk satte rekord, Norden fik underskud, men hævede resultatforventningerne, Dan-Bunkering udpegede ny topchef, Celsisus Shipping vil sælge ud af højt prissatte tørlastskibe, og den farverige erhvervsmand Thor Stadil risikerer at miste retten til at drive virksomhed i sag om konkurskarantæne.

Olieselskabernes fremgang breder sig kun langsomt til drilling

Olieselskaberne vejrer morgenluft med stigende oliepriser, men deres lyst til at investere er behersket. Derfor må den kriseramte drilling-sektor indstille sig på at vente på bedring i aktivitetetsniveauet, vurderer to aktieanalytikere over for ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs