ShippingWatch

Producent tredobler antallet af ansatte frem mod nye svovlkrav

Green Instruments, der fremstiller måleredskaber til røgrensningsanlæg, har tredoblet antallet af ansatte på blot to år. Virksomheden nyder godt af de kommende svovlkrav fra IMO, der skal begrænse skibstrafikkens forurening.

Foto: Finn Frandsen

De nye svovlkrav fra IMO, der skal begrænse forurening fra skibstrafikken, har vist sig at være særligt lukrativ for den nordjyske virksomhed Green Instruments A/S, der fremstiller måleredskaber til røgrensningsanlæg i skibsbranchen. Det skriver Nordjyske.

Ifølge de nye krav skal alle fragtskibe installere et anlæg, der renser røgen fra dieselolie for svovl eller købe svovlfattig dieselolie i stedet – og I Green Instruments er man "rigtig gode til at fremstille den del af anlægget, der måler på udledningen af svovl," fortæller direktør Oluf Sigh til Nordjyske og understreger samtidig, at det er en særlig teknologi, der er svær at efterligne andre steder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Brexit er langt fra et overstået kapital for rederier, logistikbranchen og for britiske småeksportører. EU's klimaudspil får en hård medfart af amerikanske redere og international rederiorganisation. Skibsfarten leder efter alternative brændstoffer, mens det politiske klimapres vokser.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs