ShippingWatch

Carsten Mortensen udpeget til bestyrelsesformand i norsk selskab

Carsten Mortensen, tidligere CEO i Norden og bestyrelsesformand for Danske Rederier, er blevet udnævnt til bestyrelsesformand i et norsk selskab, der er leverandør til shippingvirksomheder.

Foto: PR-foto: BW Group

Carsten Mortensen er blevet udnævnt til bestyrelsesformand i det norske StormGeo, der er en virksomhed, der beskæftiger sig med vejrudsigter ikke mindst for skibsfarten.

Det fremgår af en meddelelse på StormGeos hjemmeside.

Carsten Mortensen har sine rødder i Maersk og er i Danmark ikke mindst kendt for sine poster som CEO for Norden og formand for Danmarks Rederiforening, i dag Danske Rederier.

Senest var Carsten Mortensen CEO i det Singapore-baserede BW Group, som han forlod i 2018.

"I løbet af de seneste år har StormGeo med succes udnyttet sine kerneaktiver for at skabe integrerede systemer, der reducerer forbruget af brændstof, optimerer energiproduktionen og gør brug af moderne teknologi til gavn for forbrugerne og samfundet."

"Jeg mener, at Carsten er den rigtige kandidat til at hjælpe StormGeo på vej med sin strategiske dagsorden, og jeg ser frem til StormGeos fortsatte vækstrejse," lyder det i en kommentar fra den afgående formand Jonas Persson.

Sohmen-Pao og hans fornemmelse for nordisk shipping 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk satte rekord, Norden fik underskud, men hævede resultatforventningerne, Dan-Bunkering udpegede ny topchef, Celsisus Shipping vil sælge ud af højt prissatte tørlastskibe, og den farverige erhvervsmand Thor Stadil risikerer at miste retten til at drive virksomhed i sag om konkurskarantæne.

Olieselskabernes fremgang breder sig kun langsomt til drilling

Olieselskaberne vejrer morgenluft med stigende oliepriser, men deres lyst til at investere er behersket. Derfor må den kriseramte drilling-sektor indstille sig på at vente på bedring i aktivitetetsniveauet, vurderer to aktieanalytikere over for ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs