ShippingWatch

Danske Rederier udpeger de næste års afgørende kampe i Bruxelles

Med nye medlemmer på vej til Europaparlamentet stiller Danske Rederier over for ShippingWatch skarpt på de kommende års vigtigste kampe i Bruxelles. Direktør Jacob K. Clasen er ikke i tvivl om, hvad der er øverst på listen.

Foto: PR

Fire dagsorderner står øverst på Danske Rederiers liste til det nye Europaparlament, som bliver sammensat efter valget d. 26 maj.

Søfarten afhænger som Danmarks største eksporterhverv og mest globale industri af, at der træffes kloge beslutninger på internationalt niveau og i EU, fastslår Danske Rederiers erhvervspolitiske direktør, Jacob K. Clasen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs