ShippingWatch

DFDS' fragtmængder steg 10,8 procent i maj

Fremgangen er ifølge DFDS drevet af mere fragt i alle forretningsenheder med undtagelse af Østersøen

Foto: DFDS

Der er fremgang hos rederiet DFDS, der både har stigende godsmængder og oplever stor passagertilvækst i takt med, at coronapandemien falder i baggrunden.

Det fremgår af en opdatering fra selskabet mandag formiddag.

I maj måned steg de samlede fragtmængder 10,8 pct., når man sammenligner med samme måned året før. Det er drevet af mere fragt i alle forretningsenheder med undtagelse af Østersøen, oplyser DFDS.

På Den Engelske Kanal var rederiet især begunstiget af, at konkurrenten P&O Ferries har suspenderet sejladser.

Også passagerantallet stiger kraftigt og endte på 296.000 i maj, hvilket svarer til 68 pct. af mængderne i maj 2019, som er den seneste sammenlignelige måned før coronapandemien, skriver rederiet.

- Fremgangen i transportsegmentet går hurtigere end for fritidssegmentet, da antallet af biler var på 89 pct. sammenlignet med 2019. Channels (den engelske kanals, red.) antal af passagerer blev løftet af en konkurrents suspendering af sejladser i det meste af måneden, skriver DFDS.

For de sidste tolv måneder af var det samlede antal passagerer 1,6 mio. sammenlignet med 1 mio. i samme periode året før og 5,1 mio. i 2019. Sidstnævnte er det seneste hele år før coronapandemien.

Medie: DFDS er ved at købe tyrkisk transportselskab

P&O-krise har givet DFDS ”tocifrede vækstrater” på Den Engelske Kanal

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs