ShippingWatch

Erria sikrer sig stor kontrakt med Ørsted

Det danske shippingselskab Erria, der har kæmpet for sin overlevelse i nogle år, har sikret sig en kontrakt med Ørsted til en værdi på op imod 450 mio. kr. CEO Henrik Andersen forventer, at den negative egenkapital snart er fortid, siger han til ShippingWatch.

CEO Henrik Andersen Erria | Foto: PR FOTO

Det er lang tid siden, at shippingselskabet Erria har kunnet offentliggøre en stor positiv nyhed, der for alvor rykkede ved den yderst betrængte økonomi for selskabet, der har en række erhvervskoryfæer i ejerkredsen.

Men efter at Ørsted har revurderet den aftale om teknisk management af sin flåde af skibe og pramme, som energiselskabet benytter sig af, kan Erria nu glæde sig over, at selskabet igen skal stå for teknisk og crew management af de to skibe og fire pramme. Erria mistede konktrakten tilbage i 2017, men nu er der indgået an flerårig aftale til en værdi af mellem 370 mio. kr. og 450 mio. kr. - afhængigt af udnyttelse af optioner - fremgår det af en meddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs