ShippingWatch

Kaotisk fragtmarked bag Maersk-ekspansion i luften

Købet af tyske Senator International bringer Maersk et skridt nærmere målet om at transformere rederivirksomheden til en logistikkoncern, der opererer til lands, til vands og i luften.

Et fly fra Maersks Star Air. | Foto: Star Air/PR

Kaotiske forhold i de globale forsyningskæder og en strategisk satsning på logistik gør luftfragt mere interessant end nogensinde for Maersk.

Med købet af flylogistikselskabet Senator International for 644 mio. dollar og en udvidelse af Maersks eksisterende flåde af fly med yderligere fem fragtfly i luftfragtvirksomheden Star Air tager Maersk et skridt længere ind på logistikområdet, som koncernen har defineret som et fremtidigt hovedområde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs