ShippingWatch

USTC-koncernens logistikselskab stifter nyt selskab med Danish Agro

Torben Østergaard-Nielsens logistikselskab SDK Shipping lancerer et stevedoreselskab i Aarhus i samarbejde med Danish Agro.

Lars Jespersen er CEO for SDK Shipping A/S | Foto: Lars Jespersen SDK Shipping

SDK Shipping A/S og Danish Agro går nu sammen om et nyt stevedoreselskab i Aarhus, der skal fokusere på at laste og losse landbrugdsselskabets produkter.

SDK Shipping er et logistikselskab, der hører under Torben Østergaard-Nielsens USTC-gruppe, som også tæller bl.a. Bunker Holding.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Maersk-satsningen Tradelens har taget hul på kinesisk udrulning

Maersk og IBM's digitale satsning Tradelens har allieret sig med statsejet kinesisk selskab om en udrulning i Kina for at få kinesiske importører og eksportører ombord. Kina er et kritisk marked for platformen, som der fra Esplanaden ventes klar vækst fra i år.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs