ShippingWatch

Filosof og forretningsmand skal rådgive topledelsen i Scan Global

Morten Albæk, filosof og adm. direktør i et konsulenthus, skal fremover rådgive topledelsen i logistikkoncernen Scan Global Logistics. Han bliver en del af et såkaldt advisory board, som allerede rummer en tidligere Panalpina-topchef.

Foto: Liv Høybye/ERH

Den danske logistikkoncern Scan Global Logistics tilknytter filosoffen, forfatteren og forretningsmanden Morten Albæk som rådgiver for topledelsen og bestyrelsen.

Morten Albæk, der i dag er stifter og adm. direktør i konsulenthuset Voluntas, bliver tilknyttet et såkaldt advisory board, hvor han skal rådgive topchef Allan Melgaard og bestyrelsen anført af formand Tom Gartland.

"Vi er begejstrede over at en international kapacitet som Morten Albæk tilslutter sig vores advisory board. Morten er en bredt anerkendt filosof, forretningsmand og bedstsælgende forfatter, som allerede er en værdisat rådgiver og bidragsyder, og vi er henrykte over at trække endnu mere på Mortens kompentencer i SGL Transgroups rejse mod at blive verdens mest humane- og formålsdrevne logisikselskab," siger Allan Melgaard i en meddelelse.

Som ShippingWatch for nylig har beskrevet, er Scan Global i færd med at samle et hold af rådgivere omkring topledelsen.

Første mand på holdet var Bruno Sidler, som har årelang erfaring fra den internationale logistikbranche. Heriblandt som tidligere topchef i Panalpina, der i dag er en del af den danske logistikkoncern DSV. Han har også haft fremtrædende ledelsesroller i andre selskaber som EGL og Ceva.

Rådgiverholdet omkring ledelsen vil bestå af tre til fire personer, som hver især skal bidrage med forskellige kompetencer inden for alt fra jura, finans og menneskelige dyder.

Scan Global har tidligere fortalt, at selskabet ser en børsnotering i Danmark som en af flere muligheder, der kan komme i spil inden for de næste par år, når ejerne i den amerikanske kapitalfond AEA Investors en dag skal videre.

Scan Global forhandler med to potentielle opkøbsmål

Rådgiverhold med tidligere Panalpina-topchef skal give Scan Global et internationalt snit

Mere fra ShippingWatch

CMA CGM overtager 50 pct. af spansk terminal

CMA CGM udvider i Middelhavsregionen med købet af 50 pct. minus én aktie af den spanske containerterminal TTIA i Algeciras. Det beskrives som en strategisk investering, hvor beløbet dog ikke er oplyst.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs