ShippingWatch

Logistikselskabet SDK hæver omsætningen med 46 pct

Toplinjen steg betydeligt i 2018 for logistikselskabet SDK, der er en del af USTC. Organisk vækst og tidligere opkøb spillede ind. Også resultatet fra driften går frem, selvom konkurrencen ifølge topchef fortsat er "massiv".

Søren Gran Hansen, adm. direktør for SDK. | Foto: Shipping.dk

Der er fortsat vækst på toplinjen i SDK, som inden for det seneste regnskabsår har hævet omsætningen til 1,5 mia. kr. fra én mia. kr. året forinden.

Det svarer til en fremgang på 46 pct. for logistik- og shippingselskabet, der er en del af Torben Østergaard-Nielsens USTC-koncern. Det fremgår af en meddelelse fra selskabet i forbindelse med offentliggørelsen af det seneste årsregnskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs