Velkommen til ShippingWatch

ShippingWatch er et nyt uafhængigt onlinemedie om et af de vigtigste områder i dansk erhvervsliv. Et medie med dansk afsæt og internationalt fokus.

Det summer af aktivitet på redaktionen i St. Regnegade i København. Klaprende tastaturer, bimlende telefoner og en prustende kaffemaskine på overarbejde. For kort tid siden gik onlinemediet ShippingWatch i luften med nyheder om virksomheder og personer i det blå erhvervsliv - om rederier, leverandører, havne, offshore og meget mere.

Vi har store ambitioner. Vi vil skabe et seriøst, kritisk og fair medie om et af de vigtigste områder i dansk erhvervsliv. Et medie, der har et dansk afsæt, men internationalt fokus og som udkommer på både dansk og engelsk. Og et medie, hvor substansen er vigtigere end overskrifterne.

Daglige nyhedsbreve

Vores danske nyhedsbreve udkommer morgen og middag alle hverdage – og vores engelske nyhedsbrev om eftermiddagen. Men dagen igennem publicerer vi artikler her på sitet. Store og små artikler om din branche skrevet af en fast stab af erfarne erhvervsjournalister, der brænder for at gøre ShippingWatch til det branchemedie, som vi mener, at der er både plads til og behov for.

Det er gratis at besøge ShippingWatch og det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbreve. Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik er en del af vores artikler kun mulige at læse for vores abonnenter.

For at give dig og din virksomhed mulighed for at lære os at kende, tilbyder vi dog alle et gratis og uforpligtende prøveabonnement.  Du skal blot ringe på 70 777 445 eller skrive til shippingwatch@shippingwatch.dk. Så vil vi sørge for, at du lynhurtigt har adgang til alle vores artikler. Alternativt kan du selv oprette dig her.

Stærke partnere

ShippingWatch er ejet af JP/Politikens Hus, drives i regi af Jyllands-Posten og er det fjerde medie i Watch-familien. Den tæller allerede FinansWatch, MediaWatch og MedWatch, der henvender sig til henholdsvis den finansielle sektor, mediebranchen og medicinal- og medicoindustrien.

Ud over vores egne journalister, trækker vi på indhold fra vores samarbejdspartnere, herunder Jyllands-Posten, Politiken, epn.dk, Ritzau Finans og Aktiefokus.

Vi er sikre på, at ShippingWatch kan opnå samme succes som de øvrige Watch-medier. Men vi har brug for din hjælp. Vi vil rigtig gerne høre, hvad du har på hjertet. Hvad enten det er gode ideer, tip, nye perspektiver, ris eller ros. Skyd løs. Vi er kun en e-mail eller en opringning væk.

Hjælp os med at gøre ShippingWatch til det branchemedie, du savner.

God læselyst

Anders Heering

Chefredaktør

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også