ShippingWatch

DFDS fik flere passagerer i september – fragtmængder faldt

Det danske færge- og logistikselskab DFDS måtte i september konstatere, at fragtmængderne faldt sammenlignet med samme periode sidste år.

Foto: PR-foto: DFDS

DFDS oplevede i september et fald i den samlede fragt sammenlignet med samme periode i 2020, hvor særligt transport i Nordsøen trak ned som følge af lavere mængder fra bilindustrien og mangel på lastbilchauffører i Storbritannien.

Forretningsenheden Mediterranean var en god del højere end i 2020, mens de baltiske mængder var på niveau med sidste år.

Det oplyser selskabet i en meddelelse.

Fragten faldt i september med 1,9 pct. sammenlignet med samme periode i 2020.

I september fragtede DFDS 3.684.000 banemeter mod 3.755.000 banemeter i september sidste år.

"Opbremsningen af de samlede mængder på Den Engelske Kanal fortsatte i september på grund af manglen på lastbilchauffører i Storbritannien og andre flaskehalse i forsyningskæder," oplyser selskabet i meddelelsen.

"DFDS' mængder på Kanalen var lavere end i 2020, inklusive justering for åbningen af Dunkerque-Rosslare i begyndelsen af 2021", fortsætter meddelelsen.

Samtidig steg mængden af passagerer betydeligt i september, hvor der blev sejlet 113.000 passagerer mod 82.000 passagerer i samme periode året forinden.

Solid vækst i færgetrafikken mellem Irland og Frankrig efter brexit

DFDS og J. Lauritzen stifter fælles bunkerselskab  

DFDS forventer langsom fremgang for passagertrafikken på Den Engelske Kanal 

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

En bestemt dag i 2016 kan blive afgørende i Dan-Bunkering-sagen, pres på verdens forsyningkæder får store import-virksomheder til at lede efter alternativer, topchefer ser opsving fortsætte ind i 20'erne, fem Maersk-officerer suspendet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs