ShippingWatch

Torm går imod trenden og lander kvartalsplus trods svagt marked

Det danskbaserede produkttankrederi har i modsætning til flere konkurrenter hentet et kvartalsoverskud, selv om produkttankmarkedet var svagt i perioden.

Foto: Marine Traffic / Rasmus Hoffmann

Mens konkurrenter som Scorpio Tankers, Ardmore Shipping og d'Amico kæmper med røde tal på grund af et fortsat underdrejet produkttankmarked, er det lykkedes Torm at hive et plus hjem for andet kvartal 2021.

Det danskbaserede tankrederi landede i andet kvartal et positivt driftsresultat (ebitda) på 45 mio. dollar og et resultat før skat på 2,4 mio. dollar.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs