ShippingWatch

Lederne Søfart får flere lodsmedlemmer tilbage fra konkurrent

Den nye fagforening Danish Maritime Pilots vil på nuværende tidspunkt ikke optrappe konflikt med Danpilot, selv om Danmarks største lodsvirksomhed genforhandler overenskomst med Lederne Søfart. Her siger man, at lodsmedlemmer melder sig ind igen.

Næstformand i Lederne Søfart Jens Marquard Sørensen siger, at flere lodser melder sig ind igen i fagforeningen. | Foto: PR-FOTO

Konfliktvåbenet holdes indtil videre i ro i den faglige strid mellem Danpilot og den nye fagforening for lodser, Danish Martime Pilots (DMP), om hvem der skal forhandle ny overenskomst for lodserne.

Som omtalt i ShippingWatch har Danpilot, der er en offentligt ejet lodsvirksomhed og beskæftiger 185 lodser ud af i alt ca. 200 lodser herhjemme, valgt at genforhandle overenskomsten med Lederne Søfart/Danske Lodser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Her er Martin Fruergaards strategi som ny CEO for Pacific Basin

Martin Fruergaard har fremlagt sine vigtigste strategipunkter i sin første offentlige optræden som ny CEO for Hongkong-baserede Pacific Basin. Rederiet leverer samtidig et usædvanligt stærkt halvårsresultat under en optur for tørlastmarked, som vurderes kun at være startet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs