ShippingWatch

Odfjell tror på opsving og høj vækst i andet halvår

Kemikalietankmarkedet står foran et opsving de næste to-tre år med høj vækst allerede i andet halvår, sagde topchefen Kristian V. Mørch på rederiets kapitalmarkedsdag. Havneterminalforretningen skal også vokse markant.

Topchef i Odfjell, Kristian V. Mørch er overbevist om, at et opsving inden for kemikalietank er på vej. | Foto: Morten Wanvik / Odfjell

Efter en svag start i 2021 med pres på indtjening, lav efterspørgsel og stor konkurrence fra produkttankrederier er billedet på kemikalietankmarkedet ved at vende.

Det mener Odfjell, der peger på, at en række indikatorer viser, at kemikalietankmarkedet kan være på vej ind i en high cycle med høj efterspørgsel og stigende indtjening.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Uenighederne sejrede, da IMO's miljøkomité forsøgte at skabe konsensus om nye klimaindsatser inden for skibsfarten. Maersk er frustreret. En stort tænkt, men kritiseret metanolfabrik i USA med Hafnia som medinvestor smuldrer. Springer konkurrenterne på Maersks Tradelens blockchain-projekt, der nu rulles ud i Kina?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs