ShippingWatch

Danmarks Skibskredit ser bedring trække ud i produkttank

De seneste kvartaler har været hårde for produkttankrederierne. Men en forbedring af markedsforholdene og olieefterspørgslen vil ifølge ny analyse fra Danmarks Skibskredit trække ud. Måske helt frem til anden halvdel af næste år.

Foto: PR / Hafnia

Produkttankrederierne, som generelt har oplevet nogle hårde kvartaler med pres på rater og efterspørgsel, skal muligvis væbne sig med endnu mere tålmodighed end hidtil planlagt.

Mens flere aktører inden for produkttank har peget på, at olieefterspørgsel- og forbrug vil tage fart fra andet halvår i år efterhånden som vaccinationsprogrammerne mod corona-pandamien bliver rullet ud og rejserestriktionerne lempes, er Danmarks Skibskredit knapt så optimistisk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Uenighederne sejrede, da IMO's miljøkomité forsøgte at skabe konsensus om nye klimaindsatser inden for skibsfarten. Maersk er frustreret. En stort tænkt, men kritiseret metanolfabrik i USA med Hafnia som medinvestor smuldrer. Springer konkurrenterne på Maersks Tradelens blockchain-projekt, der nu rulles ud i Kina?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs