ShippingWatch

Her er DFDS’ nye hovedsæde i København

Det nye DFDS-domicil på 12.500 kvm får placering på Marmormolen ved siden af det sted, hvor Oslo-færgen dagligt lægger til.

Pensiondanmark opfører DFDS' nye domicil i Nordhavn. | Foto: Visualisering/PLH Arkitekter.

DFDS flytter i nyt domicil på Marmorvej i Københavns Nordhavn og bliver dermed nabo til FN-Byen og DFDS Færgeterminalen. 

Det oplyser Pensiondanmark, der er bygherre på projektet, i en pressemeddelelse fredag.

Pensiondanmark har købt grunden Erhvervsbåndet af By & Havn og opfører det nye domicil på 12.500 kvm med plads til 700 medarbejdere, som ventes klar til indflytning ved udgangen af 2021.

"DFDS er vokset meget, og har behov for at kunne samle hovedkontorsmedarbejderne på én adresse. Samtidig ser vi frem til at kunne flytte ind i et helt nyt hovedkontor, der giver de bedst mulige rammer for en god og inspirerende arbejdsdag og med sine mange faciliteter gør det let at kombinere arbejdsdagen med sport og bevægelse. De særdeles attraktive fysiske rammer vil også være en stor fordel ved rekruttering af nye medarbejdere," udtaler Torben Carlsen, adm. direktør i DFDS.

ShippingWatch kunne allerede i februar fortælle om det nye hovedsæde, som på det tidspunkt lige var blevet præsenteret for medarbejderne.

Byggeriet, der er tegnet af PLH Arkitekter, bliver bæredygtighedscertificeret efter DGNB-standarden guld.

"Vi ser frem til at investere i opførelsen af endnu en attraktiv ejendom, der vil skabe gode rammer for DFDS udvikling mange år frem. Med en lejer i denne kaliber med meget høje krav til miljørigtige kvalitetsmaterialer, indeklima og energibesparelser har vi sikret vores medlemmer gode, stabile afkast i en årrække," udtaler Torben Möger Pedersen, adm. direktør i Pensiondanmark.

Domicilejendommen får fem etager samt kælder- og stueetage og vil omfatte kontorer, auditorium, kantine, mødelokaler, fitness, omklædning og cykelparkering indendørs og udendørs. I stuen, på fjerde og femte sal kommer der mindre terrasser.

Der er tilknyttet en yderligere byggeret til grunden.

DFDS-topchef træder tilbage - finansdirektør tager over

Storbritannien aflyser brexit-kontrakter med DFDS 

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs