ShippingWatch

Dansk producent af inventar går efter krydstogtskibe

Danske Deko, der producerer patenterede vægge og døre til især byggeri, har udviklet systemer til bl.a. krydstogtskibe, som præsenteres på stor skibsmesse i Kina.

Foto: Gøteborg Havn

Den danske producent af inventar til erhvervsbyggeri, Deko, vil benytte en stor international skibsmesse i Kina til at komme ind i shippingindustrien. Målgruppen er især de store krydstogtskibe og færger på patenterede glasvægge og døre, der ifølge Deko kan spare både vægt og penge, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Den danske virksomhed har i dag eksport til 50 lande verden over af produkter til brug i primært byggerier for erhvervslivet og den offentlige sektor.

Deko præsenterer for første gang sine nye Ocean produkter offentligt i begyndelsen af december, hvor virksomheden deltager med egen stand på Asiens vigtigste skibsmesse, Marintech 2015, i Shanghai.

Deko har samarbejdet med Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI) for at kunne opfylde de internationale normer for sikre byggeelementer til skibe.

Knud E. Hansen udfordrer krydstogtindustri med nyt design

Laveste antal krydstogtskibe i fem år

 

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste historier på ShippingWatch

Priserne på offshoreskibe er i bund, rederiernes egen og investorernes opfattelse af etik og en McKinsey-rapport om containerbranchens resultater var blandt ugens vigtigste historier på ShippingWatch.

Ny rapport: Maersk mener at have løst flere problemer i Alang

Der er nu sket så store forbedringer på tre værfter i Alang, at de udgør et alternativ til Kina og Tyrkiet, mener Maersks topchef Søren Skou. I en ny rapport erkender koncernen dog, at der stadig er usikkerhed om vandmiljø og problemer med adgang til lægehjælp.

Schmølker: Stena er en mere langsigtet ejer end Weco

Johnny Schmølker var med fra begyndelsen, da Johan Wedell-Wedellsborg slog sig sammen med Stena om produkttankrederiet Stena Weco. Samarbejdet er i dag fortid. Det er Schmølker ikke, der nu står for Stenas danske aktiviteter i Hellerup.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere