ShippingWatch

Semco og Blue Water indgår logistikaftale

De to Esbjerg-virksomheder Semco Maritime og Blue Water Shipping har indgået en to-årig aftale om logistikløsninger.

De to gamle samarbejdspartnere Blue Water Shipping og Semco Maritime skal igen arbejde sammen med en ny aftale om levering af logistikløsninger fra Blue Water Shipping til Semco Maritime.

"Blue Waters globale erfaring med at arbejde inden for energi- og offshorebranchen, deres forståelse for et projektbaseret miljø, som det vi har i Semco Maritime, og deres fleksible tilgang til vores behov og vores kunders projekter gør os sikre på, at vi har et godt fundament til et succesrigt samarbejde i de kommende år," siger Roderick McNeil, som er indkøbsansvarlig hos Semco Maritime, i en pressemeddelelse.

Prøv ShippingWatchs nyhedsbrev to gange dagligt i 40 dage gratis

Aftalen dækker logistikløsninger globalt for Semco Maritime.

"Igennem mange år har vi transporteret stort set alle typer gods lige fra små pakker til hele olierigge til alle verdenshjørner. Vi har opbygget et stort internationalt netværk af egne kontorer, og begge virksomheder er repræsenteret på mange af de betydningsfulde olie- og gas områder rundt omkring i verden. Det giver Semco Maritime mulighed for at være tæt på vores regionale specialister, som har et stort kendskab til de lokale forhold," siger Thomas Bek, som er global ansvarlig for Blue Waters olie- energi-, og industrielle projekter, i pressemeddelelsen.

Blue Water Shipping ønsker ikke at oplyse værdien af aftalen over for ShippingWatch, da den kan være svær at fastsætte på grund af afhængigheden af Semco Maritimes ordreindtag.

Olieselskaber trækker sig fra Nordsøen 

Britisk olieserviceselskab i voldsomt kursfald 

Semco Maritime gennemfører afskedigelser 

Mere fra ShippingWatch

Maersk Etienne-sag får italiensk politi til at undersøge NGO

NGO'en Mediterranea Saving Human bliver undersøgt af italiensk politi for sin rolle omkring Maersk Etienne og ilandsætningen af de 27 migranter efter 38 dage. Maersk Tankers er bekendt med undersøgelsen og afviser, at der skulle have været en "kommerciel aftale".

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs