ShippingWatch

Norsk værftskæmpe ansætter ny topchef

Den norske værftsgruppe Westcon Group har forfremmet viceadm. direktør Arne Birkeland til CEO. Han har tidligere siddet på toppen i Aker og Wärtsilä.

Norske Westcon Group, der er specialiseret i at bygge og opgradere skibe og borerigge, har ansat Arne Birkeland som ny CEO. Han har siden september 2012 fungeret som viceadm. direktør i Westcon Group, men overtager nu altså den post, som Øystein Matre har haft i gruppen.

”Westcon er blevet en stor virksomhed med flere forskellige forretningsenheder. Vi har taget vigtige og store strategiske skridt på flere områder i de seneste år. Det er resultatet af en kollektiv indsats fra højt kvalificerede og kompetente ejere, ledere og medarbejdere. I løbet af det sidste år har jeg været en del af denne rejse, og jeg ser nu frem til at den fortsætter," siger Arne Birkeland i en meddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs