Moody's: Stærk udvikling for service- og rigselskaber

Udsigterne for offshore-sektoren er rigtig gode. Derimod vil selskaber eksponeret i boringer på land samt udviklingen i Nordamerika møde modvind de kommende år, skriver Moody's.

Udsigterne for olieservice- og rigselskaber forbliver stærke og stabile på trods af den modvind, der vil ramme selskaber, som er eksponeret mod boringer på land og udviklingen i Nordamerika.

Det skriver Moody's i en ny rapport ifølge Dagens Næringsliv. Rapporten konkluderer, at aktiviteterne på tværs af offshoremarkederne forbliver stærke til trods for usikkerhed på kort sigt i Egypten, Libyen og Mexico.

Ubalancen i forhold til selskaber, der har store landboringer og som er fokuseret på Nordamerika vil vare ved gennem 2015.

Ifølge Moody's ventes de store olieserviceselskaber at opleve en langsigtet vækst i lønsomheden, mens olieselskaberne også fortsat vil skifte fokus fra at forfølge nye ressourcer til at øge afkastet fra eksisterende enheder. Det peger mod en langsigtet vækst for de større oilieselskaber, der er geografisk og teknologisk fokuserede. 

Disse selskaber konkurrerer om Nordsølicenser 

Nordea: Serviceselskaber i offshoreindustri nyder godt af høj oliepris 

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også