ShippingWatch

Samsung slår egen rekord i ordrer

Otte måneder inde i 2013 har Samsung Heavy Industries landet ordrer for 10,3 mia. USD i år, og dermed er sidste års rekord allerede slettet.

Foto: Hempel

Efter ordrer på i alt 30 skibe og offshore-enheder ved udgangen af juli, som tilsammen har en værdi af 10,3 mia. USD, kan det koreanske skibsværft Samsung viske 2012-rekorden ud.

Samsung Heavy Industries hidtidige ordrerekord lød på 9,6 mia. USD, og det var kulminationen på et rigtig godt år for det koreanske skibsværft.

Ordremålet for 2013 lyder på 13 mia. USD, og Samsung Heavy Industries er sikre i deres udmeldinger om, at det nok skal lykkedes.

I årets ordrebøger udgør borrerigge og udstyr 40 procent, mens andre offshore-faciliteter udgør 32 procent.

Ordrerne på nye LNG-skibe fylder 19 procent, mens containerskibene udgør 6 procent, vindmøller udgør 2 procent og tankskibene udgør den sidste procent. Det skriver Asiasis.com.

Samsung forventer, at efterspørgslen på bygningen af LNG-skibe vil fortsætte med at stige, som den har gjort i den seneste periode, mens offshore-ordrene vil holde det nuværende stabile niveau.

CSAV forsøger at redde containerskibe

Koreanske værfter slår til igen

Ny koreansk kæmpeordre på produktskibe 

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs