Tandhjulsfabrik skal producere til Rolls Royce

Randers Tandhjulsfabrik har underskrevet en femårig kontrakt med Rolls Royce Marine i Bergen om at producere specialtandhjul til motorfabrikanten Rolls Royce Marine. Det skriver Dagbladet Børsen.
Foto: Viking
Foto: Viking

Over de næste fem år vil Randers Tandhjulfabrik få en ekstra omsætning på mellem 70 og 100 mio. kr. fra en ny kontrakt, som fabrikken har indgået med norske Rolls Royce Marine, skriver Dagbladet Børsen.

"Ordren lægger en bund under vores omsætning og indtjening, så vi kan gå tørskoede i land de næste fem år. Den giver os samtidig en volumen, som stiller os i en stærk position over for vore leverandører - eksempelvis med hensyn til indkøbspriser. Vi er også afhængige af, at vi har dygtige leverandører," siger Søren Fischer, der er adm. direktør i Randers Tandhjulsfabrik til Børsen.

Randers Tandhjulsfabrik eksporterer 80 pct. af sin produktion og er Skandinaviens største producent af specialtandhjul og har ud over Rolls Royce kunder som Man, ABB og Atlas Copco.

Den nye kontrakt er et godt skridt på vejen for Randers Tandhjulsfabriks ambitioner om at vækste årligt med 25 pct. i de kommende år.

Rolls Royce Marine satser på danske tandhjul i skibsmotorer 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også