ShippingWatch

Rambøll i oliesatsning

Øgede investeringer i olie- og gasindustrien smitter af på virksomheder som Rambøll, der hjælper olieselskaber med at designe nye platforme eller forlænge eksisterende.

Den øgede investeringsappetit inden for olie- og gassektoren giver ikke bare pote for de olieselskaber, men gavner også en hel følgeindustri som rådgivende ingeniører, hvor bl.a. Rambøll gør sig gældende. Hele Rambøll-koncernen planlægger at fordoble medarbejderskaren fra de nuværende 10.000 i løbet af de næste fire år, og en stor del af disse skal vokse inden for olie- og gasdelen, hvor Rambøll Olie & Gas har sat sig som mål at gå fra 1.000 nu til 4.000 ansatte i 2020 og en tilstedeværelse med ni kontorer i seks lande til 20-25 kontorer i 15-20 lande.

Kraftig vækst

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs