ShippingWatch

Norsk værftsfusion godt nyt for danske leverandører

Det er godt nyt for danske leverandører og den maritime sektor i Skandinavien, at et europæisk selskab viser interesse gennem et samarbejde med Bergen Group i Norge, mener adm. direktør Jenny Braat, Danske Maritime.

Norske Bergen Groups planer med gruppens værftsaktiviteter og en sammenlægning med et større europæisk selskab med globale aktiviteter er godt nyt for danske leverandører, mener adm. direktør Jenny Braat, Danske Maritime.

"Set med danske øje er det bestemt interessant, at der er europæisk interesse for de maritime skandinaviske aktiviteter. Man må forvente, at det er et ønske om at øge aktiviteterne, når Bergen Group vil indgå i et nyt samarbejde, og det skaber selvfølgelig nogle muligheder for vores medlemmer, og det vil i det hele taget styrke det skandinavisk maritime område," siger Jenny Braat.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs