ShippingWatch

Norsk værftsfusion godt nyt for danske leverandører

Det er godt nyt for danske leverandører og den maritime sektor i Skandinavien, at et europæisk selskab viser interesse gennem et samarbejde med Bergen Group i Norge, mener adm. direktør Jenny Braat, Danske Maritime.

Norske Bergen Groups planer med gruppens værftsaktiviteter og en sammenlægning med et større europæisk selskab med globale aktiviteter er godt nyt for danske leverandører, mener adm. direktør Jenny Braat, Danske Maritime.

"Set med danske øje er det bestemt interessant, at der er europæisk interesse for de maritime skandinaviske aktiviteter. Man må forvente, at det er et ønske om at øge aktiviteterne, når Bergen Group vil indgå i et nyt samarbejde, og det skaber selvfølgelig nogle muligheder for vores medlemmer, og det vil i det hele taget styrke det skandinavisk maritime område," siger Jenny Braat.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs