ShippingWatch

Vestergaard Gruppen etablerer selskab i Tyrkiet

Vestergaard Gruppen med rødder i Frederikshavn udvider med etableringen af selskabet VMS Denge Technology i Tyrkiet, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Et af Vestergaard Gruppens selskaber, VMS Technology, har etableret det tyrkiske selskab VMS Denge Technology i Tyrkiet. Det betyder, at virksomheder i Vestergaard Gruppen vil være bedre stillet til at være mere til stede i eksisterende samt nye markeder. Det siger Bjørn Strandos, adm. direktør i VMS Technology og medejer af VMS Denge Technology.

"Mens vi her i Danmark har stor ekspertise inden for projektledelse og supervision, er vores tyrkiske søsterselskab yderst erfarent inden for design af nybyggerier. Med otte skibsingeniører, to maskiningeniører og et par administrative medarbejdere i Istanbul, har vi skabt os kapacitet og yderligere adgang til markedet i såvel Europa som Tyrkiet og Centralasien. Endvidere har vi forberedt vores virksomheder på et strategisk fremskridt på nye markeder, ikke blot geografisk, men også inden for nye fagområder," siger Bjørn Strandos.

Han ejer VMS Technology sammen med hans norske landsmand Berge Hoshovde og danske Morten Vestergaard. Selskabet har kontorer i Frederikshavn og Bergen. Vestergaard Gruppen består nu af syv virksomheder internationalt, efter selskabet i Tyrkiet gennem sommeren er blevet etableret sammen med de tre tyrkiske skibsingeniører Ihsan Altun (adm. direktør), Ozgur Alper og Husnu Caliskan.

"Vi har designet skibe siden 1994, og vi har stået for designet af flere end 100 skibe, primært for europæiske og tyrkiske kunder, men vi har også leveret såvel skibe og forsyningsskibe til ejere fra De Arabiske Emirater som Sea/River skibe og forsyningsskibe til ejere med base i Rusland," siger Ihsan Altun.

Fokus på olie og offshore

VMS Technology og VMS Denge Technology vil have fokus på olieindustrien og offshoremarkedet, og de mener selv, at selskaberne vil have en naturlig indgang til nogle store olieproducerende områder som Baku i Aserbajdsjan, Sortehavet og Den Persiske Golf samt Middelhavet.

"Nu kan vi markedsføre os med komplette designpakker, som giver vore kunder en helt unik adgang til at få løst de opgaver, de står med. Takket være den brede variation af kompetencer inden for virksomhederne i Vestergaard Gruppen vil vore kunder opleve fordelene ved, at vi kan tilbyde helhedsløsninger, hvor de kun behøver at henvende sig ét sted," siger Bjørn Strandos.

Ifølge pressemeddelelsen vil han ikke udelukke, at der vil blive behov for at udvide staben af medarbejdere i Frederikshavn.

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs